Boetes bij controle in Middelburg

MIDDELBURG – Vrijdag is tussen 14.45 en 18.30 uur een verkeerscontrole gehouden op de Krooneveldweg in Middelburg. De politie heeft hier vier bekeuringen uitgeschreven.

Het accent van de controle lag op het recreatieverkeer, echter ook het werkverkeer en het normale dagelijkse verkeer werden gecontroleerd. De controle werd ondersteund door de verkeerspolitie en de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse. Bij deze controle werden 40 voertuigen gecontroleerd, het betroffen: 27 voertuigen met aanhanger, 2 bedrijfsvoertuigen, 5 campers, 4 personenauto’s en 2 motoren. Alle bestuurders moesten een blaastest afleggen.

Er werden de volgende bekeuringen uitgeschreven: 2 x voor te weinig profiel op een band, 1 x voor te donkere ruiten (folie) en 1 x voor overschrijding van het maximale aantal decibel. Eén bestuurder had alcohol gedronken, maar de blaastest wees uit dat dit binnen de norm was. Voor 20 kleine overtredingen werd een waarschuwing gegeven in verband met het coulancebeleid.

Daarna werd tussen 19.45 uur en 21.00 uur een controle gehouden aan de Looiersingel, eveneens in Middelburg. Bij deze controle zijn 15 personenauto’s gecontroleerd en ook hier moesten alle bestuurders blazen. Er werd 1 bekeuring uitgeschreven voor te donkere ruiten (folie).

Bron: HV Zeeland

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie