Fietsen in Zeeland

Fietsen in Zeeland, wij doen dat  bijna iedere dag. Zelf fietsen we graag langs het water, daar zijn veel mogelijkheden voor, zoals langs de Ooster– of Westerschelde, het Veerse- of,  Grevelingenmeer of de Noordzee. Vergeet vooral uw fototoestel niet. Als u goed kijkt, ziet u steeds weer unieke zaken. kijk maar eens naar deze foto’s 

Wij zijn toerfietsers en doen dat graag op een betrouwbare fiets. Wij lieten ons adviseren door het personeel van de Kromme Spaak in Kapelle. De Kromme Spaak is een leuk familiebedrijf waar vakmanschap, kwaliteit, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Ze hebben een grote keuze aan fietsen en een goede werkplaats. Het bedrijf staat al jaren in heel Zeeland erg goed bekend.

Onze keuze viel op de RIH Omega met voorwielmotor en lage instap. Daarbij kochten we ook RIH fietstassen en een extra slot dat in het normale slot past.

De fiets is Nederlands fabricaat en heel mooi uitgevoerd en doordacht.  Via het display, dat bij beweging automatisch start kun je alles regelen. Hij fietst daarnaast ook nog een perfect en is standaard met een zware accu uitgevoerd. Daarnaast is over de werking en de uitvoering nagedacht, zo heeft de fiets een USB aansluiting om bijv. je gsm onderweg op te laden en meer erg doordachte zaken. U moet hem gewoon eens gaan bekijken en mee fietsen.

Op de fiets zit, net als op de batterij 3 jaar garantie. De RIH-voorwielmotor is stil, sterk en heeft een uiterst comfortabele aansturing. De batterij is heeft een hoge capaciteit. De fiets is voorzien van hydrolische remmen en heeft een handgemaakt alliminium frame.

SPECIFICATIES

Motor

RIH Voorwielmotor met vrijloop, 250W

Display
RIH Afneembaar LCD, bediening vanaf stuur

Frame
Handgemaakt; Aluminium 7005 T4/T6 warmte behandeld, kabels en balhoofdstel in frame geïntegreerd, fraai gevormde achtervork, moderne buisprofielen

Versnelling
Shimano Nexus 8 versnellingen Premium

Remmen
Magura Hydraulisch HS22

Crankstel
Shimano Nexus 8 38T

Pedalen
Marwi met industrielagers

Koplamp
Nomad LED, geïntegreerde USB aansluiting en automatische dag/nacht schakeling

Achterlicht
LED, geïntegreerd in batterij

Stuurpen
Post Modern Ahead, handmatig verstelbaar

Stuurbocht
Humpert, MAS Lichtgewicht staal

Handvatten
Leder met polsondersteuning, handgemaakt en verstelbaar

Zadel
Selle Royal Ellipse gel luxe

Zadelpen
Verend Patend, instelbaar

Bagagedrager
Aluminium, met pomphouder

Slot
Axa Victory

Buitenbanden

Schwalbe Energizer Plus met anti-leklaag (40-622)


Fietsen in Zeeland, de fietswinkel Kromme Spaak in Zeeland helpt u graag in het zadel.