Kamperen weer mogelijk.

Kamperen weer mogelijk.

Camperplaatsen en Campings open

Vanaf vandaag mogen de campings en camperplaatsen in Zeeland weer grotendeels open. Wel moeten de gemeenschappelijke toilet, was- en douchevoorzieningen dicht. Voor de meeste campers en een groot deel van de caravans geen probleem. Wel mogen de chemische toiletten geleegd worden. Er mag alleen aan een gezamenlijk huishouden worden verhuurd. Onder een gezamenlijk huishouden wordt verstaan: de niet van tafel en bed gescheiden echtgenoot, geregistreerde partner of andere levensgezel en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij volgens de basisregistratie personen op hetzelfde adres woonachtig zijn. Verhuur aan vriendengroepen is dan ook niet mogelijk.

Gemeentelijke camperplaatsen gesloten voor overnachten.

Op de gemeentelijke camperplaatsen mag men staan van 07.00 tot 19.00 uur, Overnachten is er niet toegestaan, dit zijn plaatsen als Hansweert, Sas van Gent, en alle gemeentelijke plaatsen in de gemeente Terneuzen.

 

Reserveren aan te bevelen.

De verwachting is dat het druk wordt nu de buitenlandse reizen voorlopig uitgesloten zijn. Reserveren is handig als u van een plaats verzekerd wil zijn.

Leuke plaatsen zijn natuurlijk Camperpark Zeeland in Kamperland en Camperplaats en mini-camping Molenzicht in Wemeldinge.

Vergelijkbare berichten