Op Hemelvaartdag opening Camperpark Zeeland

Camperpark Zeeland, een unieke voorziening specifiek ingericht voor het verblijf en overnachten met kampeerauto’s, opent in mei 2013 haar deuren. Het camperpark ligt centraal in vakantieprovincie Zeeland, direct aan de oever van het Veerse Meer nabij Waterskicentrum De Schotsman. Vanaf het camperpark kan men zo het bos in wandelen.  De Veerse Gatdam (kitesurfen!), de mooie Noordzee-stranden en de Oosterscheldekering met Deltapark Neeltje Jans, liggen op een steenworp afstand.

Het camperpark biedt plaats aan ruim 100 campers. Daarmee is Camperpark Zeeland in één klap het grootste camperpark van Nederland. Op het camperpark zijn luxe voorzieningen aanwezig die speciaal zijn afgestemd op de doelgroep camperaars, zoals een Camper Service Station met twee verzorgingsplaatsen en een luxe sanitairgebouw, waar men naar behoefte gebruik kan maken van douches, toiletten, een wasserette, afwasplaatsen en een informatiepunt over de mooie omgeving. Op 75 van de ruim 100 camperplaatsen is optioneel een stroomaansluiting aanwezig met 16 A.
Camperpark Zeeland wordt 24 uur per dag met videocamera’s bewaakt. Er is op het gehele camper-park gratis draadloos internet (WiFi) beschikbaar.

Op het camperpark wordt niet gewerkt met een receptie, maar met een unieke selfservice check-in / check-out via een betaalautomaat, waardoor de toegang en het betaalsysteem zeer  gemakkelijk in gebruik zijn. Mensen komen met hun camper aan, kiezen via de betaalautomaat hun standplaats, hoe lang ze willen blijven en bepalen zelf of ze bijvoorbeeld elektriciteit nodig hebben en of ze van de andere voorzieningen op het camperpark gebruik willen maken. De gast krijgt na betaling met de pinpas of creditcard een toegangs-/ betaalpas. Deze pas geeft de gast dan gedurende de periode waarvoor betaald is onbeperkt toegang tot het camperpark. Tevens kan de pas gebruikt worden als een soort chipknip voor het optionele gebruik van de aanwezige voorzieningen.

Het grote voordeel van het camperpark is dat de gasten 365 dagen per jaar tussen 6.00 uur ’s och-tends en 24 uur ‘s avonds zelf kunnen inchecken en zelf bepalen waar ze willen gaan staan en wat ze nodig hebben. En als ze hun reis weer willen vervolgen kunnen ze op het Camper Service Station hun vuilwatertank en het chemisch toilet nog even legen en het afval verwijderen. Daarna kunnen ze weer met een volle tank schoon drinkwater en een volle boordaccu met een schone camper op reis.

Vergelijkbare berichten

7 reacties

Geef een reactie