Opening camperplaats Graauw 8 september 2012.

Opening camperplaats Graauw 8 september 2012. Update: het volledige weekeinde is volzet, er zullen veertig campers aanwezig zijn!

Op zaterdag 8 september 2012 zal wethouder Diana van Damme van de Gemeente Hulst de camperplaats in Graauw openen. Zij wordt terzijde gestaan door ruim veertig campers uit Nederland en België. De camperplaats past in het beleid van de gemeente om Hulst en omgeving toeristisch op de kaart te zetten.

Voor de campertoeristen is op 8 en 9 september naast de officiële opening een dagvullend programma voorzien, zoals een bezoek aan het Verdronken Land van Saeftinghe, een rondleiding met een gids in Hulst en een exclusief bezoek aan de nieuwe Bierkaai in de vestingstad. Op zaterdag avond is er een gezellig aperitief met aansluitend een buffet in het gemeenschapshuis. Tot 01.00 uur is er een dansfestijn met een dj die muziek draait uit de jaren 60, 70 en 80. De camperaars worden verwacht vanaf vrijdagmiddag 07 september, maar enkel mits aanmelding vooraf wordt er plaats gereserveerd.

Alle plaatsen voor dit evenement zijn ingevuld! Het dagprogramma is gratis, voor het aperitief en buffet op zaterdagavond vragen we een bijdrage van 20 euro per persoon. Campers die blijven overnachten, kunnen gebruik maken van de broodjesservice, maar dienen buiten Graauw te overnachten. Bestellingen hiervoor worden op vrijdagavond 7 en zaterdagmiddag 8 september opgenomen en kunnen ter plaatse worden afgerekend.

Aanmelden voor het camperevenement kan bij Luc van Peteghem, voorzitter Dorpsraad Graauw via telefoonnummer 0114 370018 of via e-mailadres voorzitterdorpsraad@graauw.net.Opening camperplaats Graauw 8 september 2012. Update: het volledige weekeinde is volzet, er zullen veertig campers aanwezig zijn!

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord