Vakantiegangers die met de camper op pad zijn, kunnen overnachten op het havenplateau van de Jachthaven de Kogge in Tholen. Hier zijn 5 in 2017 vernieuwde camperplaatsen. U moet zich bij aankomst melden bij de havenmeester.

Havenmeester: Tel.: 0166-606117 Mobiel : 0653171110

Men kan gebruik maken van de douche-, toilet-, en wasvoorzieningen in het clubgebouw van de vereniging. Het basistarief is € 10,50 per nacht per camper. Daar zit het gebruik van douche en toilet bij in. Als men elektriciteit wil gebruiken dan komt er € 1,50 per nacht bij.  Daar komt € 1,00 toeristenbelasting bij.

Er is ook nog de mogelijkheid uw afval te deponeren in de daarvoor bestemde containers en we hebben een plek waar het chemisch toilet geleegd kan worden.

Campers mogen maximaal 3 dagen op het havenplateau staan.

Vanaf de camperplaats bent u dicht bij het centrum van Tholen. Tholen heeft een historische stadskern, die nog steeds grotendeels omringd is door wallen en vesten. De stadskern wordt daarnaast gedeeltelijk begrensd door een haven. Het gebied binnen de vesten is sinds 1991 beschermd stadsgezicht. Verder telt de stad tientallen rijksmonumenten.

Een opvallend gebouw is het voormalige stadhuis van Tholen uit de 15e eeuw, dat ontworpen is door leden van de beroemde architectenfamilie Keldermans. In dit stadhuis hangt het oudste carillonklokje van Nederland, eveneens uit de 15e eeuw. Het stadsbeeld wordt verder bepaald door twee molens binnen de stadskern, De Hoop, die op een van de wallen is gebouwd en molen De Verwachting die in 2009 volledig is gerestaureerd. Een ander historisch gebouw is de herbouwde Gasthuiskapel. Aan de Markt staat de rooms-katholieke Hemelvaartkerk uit het begin van de 20e eeuw.

U kunt het historische stadscentrum bezichtigen en de Oosterschelde en het Zoommeer bezoeken. Aan de Oesterdam ligt het recreatieterrein ‘de Speelmansplaten’ vanwaar onder andere verschillende watersporten kunnen worden beoefend. Ook de duiksport wordt bij de Oesterdam regelmatig bedreven. De Oosterschelde en het Zoommeer zijn zeer vogelrijk. Ook het historische centrum en de bossige, heuvelachtige omgeving van Bergen op Zoom zijn toeristische bestemmingen in de omgeving van Tholen.