Links

Marina Traffic

  • Kijk welke schepen er voor uw camper langsvaren.

Zeeland Apps

  • Ontdek Zeeland – Ontdek met deze app de verchillende Zeeuwse regio’s. Het startpunt van je zoektocht naar sfeervolle accommodaties, spannende attracties of schone stranden begint hier!
  • Fietsroutes Zeeland – Met de “Zeeland Fietsroutes” app ontdek je Zeeland op z’n best. Er is uitgebreide keuze aan kant-en-klare fietsroutes langs de mooiste plekken van Zeeland. Op de kaart kan je de prachtige fietsroutes volgen en zie je de dichtstbijzijnde fietscafé’s, fietsreparatiepunten, bezienswaardigheden en nog veel meer.
  • Mobiele route planner – Fietsen, wandelen en paardrijden.
  • Deltagids App – De papieren Deltagids is een onmisbare bron van informatie voor liefhebbers van watersport. Met deze afgeleide App navigeert u overzichtelijk door het Zuid-Hollandse, Zeeuwse, Noord-Brabantse en Antwerpse deel van de Delta. Maak met behulp van de uitgebreide filterfunctie uw eigen kaart en toon jachthavens, bootverhuurders, VVV-kantoren, stranden of duiklocaties. Ook kunt u handige voorzieningen voor onderweg selecteren. Denk aan zeilmakerijen, watersportwinkels en jachtmakelaars.
  • Duik App – Zeeland is één van de populairste duikgebieden van West-Europa! Met deze app zie je in één oogopslag waar je in Zeeland kunt duiken en wat je qua niveau, voorzieningen en flora/fauna van de verschillende duikplaatsen kunt verwachten. Daarnaast laat de app zien hoeveel duikers op bepaalde momenten bij een duikplaats te vinden zijn, iets waarop jij vervolgens je keuze voor een locatie of tijdstip kunt baseren. Heb je net gedoken? Dan kun je via de app aangeven hoe het zicht was en wat je onder water hebt gezien!
  • Delta Zeeland App – Iets leuks ondernemen met je vriendinnenclub, maar wat? Met de kinderen op pad, maar waar naar toe? Een zondagmiddag in het verschiet: wat zullen we doen? Met DELTA’s Zeeland app heb je altijd een overzicht met verrassende uitstapjes binnen handbereik. DELTA’s Zeeland app: never a dull moment.