Middelburg

Middelburg
Klok stadhuis

Het is een stad met een historische kern die zeker het bezoeken waard is. Het is niet alleen de hoofdstad van Zeeland, maar heeft ook een leuk centrum met een prachtig stadhuis en meer historische gebouwen. Op de website “Uit in Middelburg” vindt u leuke ideeën om te ondernemen in deze stad. Donderdags is er een grote markt met van alles en nog wat. Op loopafstand van de parkeerplaats aan de oude Veerse weg, vindt u restaurant ’t Packhuys met een leuk terras en heerlijke gerechten. Maar ook zijn er in het centrum leuke winkels, terrasjes en meer.

De stad was een erg campervriendelijke stad met diverse camperplaatsen. Deze zijn echter door een overeenkomst tussen de gemeente en de stadscamping gesloten. Er mag slechts overdag geparkeerd worden!!! Wij zonden een brief naar de gemeente.

Wifi

De stad kent ook een aantal restaurants met Wifi. Vanaf 1 juli 2012 komen er tien zogeheten opstelpunten voor wifi die elk een bereik van 150 meter. Wifi is dan beschikbaar op de Pottenmarkt, de Markt, Lange Delft, de Dam en de jachthaven. Wifi is voor passanten gratis als ze genoegen nemen met een beperkt aantal mb’s en snelheid. Wie meer wil moet wel betalen.

Handige links:

Visit Middelburg

Middelburg
Stadhuis, Markt Middelburg