Molenzicht

Open van half maart tot 1 december.

Camperparkt en Minicamping Molenzicht, Wemeldinge, is een nieuwe en mooie Camperplaats en minicamping in Wemeldinge. De camperplaats ziet er nu al geweldig uit. De plaatsen zijn negen meter breed, dus voldoende ruimte om ruim voor uw camper te zitten en de luifel uit te zetten. Er is een mooie vijver en een stukje met bankjes en oude fruitrassen.

De camperplaats ligt op loopafstand van de jachthaven, met het sluisplateau, waar leuke restaurantjes en terrassen zijn.  Ook bent u op op loopafstand van het natuurpark de Oosterschelde met natuurlijk strandjes. Bij laagwater kunt u oesters, krukels (aliekruiken) en mossels rapen aan de dijk. Maar natuurlijk ook kijken naar de scheepvaart.

Op fietsafstand ligt het mooie stadje Goes, waarop dinsdag en zaterdagmorgen markt is. Goes is een leuke winkelstad. Ook kunt u mooie fietstochten langs bijvoorbeeld de ooster-en Westersvhelde maken.

Foto’s van de camperplaats, het bedrijf van de familie Kole en de mooie fietsomgeving. Wemeldinge een bezoek meer dan waard.