Molenzicht

Open van half maart tot 1 december.

Camperparkt en Minicamping Molenzicht, Wemeldinge, is een nieuwe en mooie Camperplaats en minicamping in Wemeldinge. De camperplaats ziet er nu al geweldig uit. De plaatsen zijn negen meter breed, dus voldoende ruimte om ruim voor uw camper te zitten en de luifel uit te zetten. Er is een mooie vijver en een stukje met bankjes en oude fruitrassen. De camperplaats ligt op loopafstand van de jachthaven, met het sluisplateau, waar leuke restaurantjes en terrassen zijn. Ook bent

U bent op loopafstand van het natuurpark de Oosterschelde met natuurlijk strandjes. Bij laagwater kunt u oesters, krukels en mossels rapen kan ook aan de dijk, maar ook kijken naar de scheepvaart en meer.  Op fietsafstand ligt het mooie stadje Goes, waar op dinsdag en zaterdagmorgen markt is. Goes heeft leuke winkels. Ook bent u op fietsafstand van het oester- en mosseldorp Yerseke. In de omgeving van Wemeldinge kunt u prachtig fietsen langs bijvoorbeeld de Ooster- en Westerschelde. 

Foto’s van de camperplaats, het bedrijf van de familie Kole en de mooie fietsomgeving. Wemeldinge een bezoek meer dan waard.

 

 

 

Share