Zeeland zien of doen / echt Zeeuws.

In Zeeland kunt u zich prima vermaken als u een bezoek aan onze mooie provincie brengt. Er zijn voldoende camperplaatsen van gratis tot (zeer) luxe. Zeelandheeft veel leuke attracties, maar u kunt ook gratis van de mooie natuur genieten. Enkele voorbeelden zie Zeeland op de foto . 

Zeeland
Petâten te Koop

Op deze pagina vindt u van alles over schelpdieren rapen, zeegroente snijden en wormens steken. Maar ook links naar unieke attracties in Zeeland zoal parken, leuke winkeltjes, musea, brouwerijen, restaurants en veel meer. Zeeland is een unieke provincie om met de camper te bezoeken.

The Big Five.

Ondek the Big Five van Zeeland, lees meer op deze pagina!

Schelpdieren rapen

In de Deltawateren: Oosterschelde, Westerschelde & Saeftinghe en het Veerse Meer is het recreatief rapen van schelpdieren (krukels, mossels en oesters) onder voorwaarden vrijgesteld van vergunningplicht tot 10 kilo per persoon per dag. Dit is uitsluitend toegestaan van zonsopkomst tot zonsondergang in de opengestelde gebieden en niet in de afgesloten gebieden die deel uitmaken van het toegangsbeperkingsbesluit of deel uitmaken van een visserijperceel.

Zeegroente snijden.

Voor het snijden van zeegroenten is vergunning noodzakelijk in het kader van de Wet natuurbescherming artikel 2.7 lid 2. Jaarlijks worden een beperkt aantal vergunningen afgegeven door de Provincie Zeeland om op specifieke locaties in de Oosterschelde zeegroenten te snijden. Rond februari/maart worden hiervoor inschrijf formulieren bij de balie van de gemeentehuizen beschikbaar gesteld. Dit betreffen uitsluitend gemeenten die grenzen aan de Oosterschelde. Op basis van loting worden vergunningen afgegeven. In deze vergunningen worden specifieke voorwaarden opgenomen.

Vissen en pieren/zagers steken.

Er zijn zo’n 15 spitgebieden in zowel de Oosterschelde als de Westerschelde voor het spitten van zeeaas. Voor het spitten van zeeaas op deze locaties is een Vispas nodig of een wormenspitvergunning. Deze worden afgegeven door Sportvisserij Zuidwest Nederland. Voor de locaties en toestemmingen heb ik onderstaande link toegevoegd. De gebieden waar u wormen mag steken vindt u in deze folder!

Atracties

Alpaca Zeeland

Alpaca Zeeland is onderdeel van Restaurant & Partycentrum Landlust in Nieuwdorp. Alpaca’s in Zeeland? Ja, natuurlijk! Onze wollige vrienden worden steeds populairder en zijn ook steeds vaker in Nederland te vinden. Wij vonden het geweldige dieren. Een bezoek, met uw kinderen en/of kleinkinderen is een aanrader. U mag er met de camper niet overnachten, maar parkeren is geen probleem.

Ambachtscentrum Goes.

Rondom een ouderwets bestraat marktpleintje, met sfeervolle verlichting, zijn karakteristieke huisjes gebouwd, welke voorzien zijn van oud-hollandse geveltjes. Deze oud-hollandse geveltjes zijn tot op de dag van vandaag nog te vinden aan de Goese kade.
In de huisjes demonstreren de aanwezige ambachtslieden hun ambacht en geven tekst en uitleg over hun werk.Het is mogelijk om de artikelen, welke in het Ambachtscentrum gemaakt zijn, te kopen. Ook kunnen kinderen op meerdere plaatsen kennis maken met de ambachten door het maken van een klein werkstukje bij een van de ambachtslieden.
Van tijd tot tijd zullen er gastdemonstraties gegeven worden door andere ambachtslieden.
Wanneer u, na de rondgang langs de diverse werkruimtes wat wilt uitrusten, is daar volop gelegenheid voor op het middenplein, waar u heerlijk zittend kunt genieten van een consumptie, de sfeer en de gezellige drukte van het Ambachtscentrum.

Berkenhof ’s Tropical Zoo & Vlindertuin

Midden in de Zeeuwse polders in de schitterende “Zak van Zuid-Beveland” vindt u Berkenhof ’s Tropical Zoo & Vlindertuin;. De familie Antes heet u welkom om te komen kijken naar alles wat wij in de afgelopen jaren met eigen handen hebben opgebouwd met uiteraard als grote trots onze tropische overdekte vlindertuin, die al door velen als één van de mooiste van Europa is geprezen! Een ideaal dagje uit in een van de mooiste dagattracties van Zeeland. En er is ook een geweldig restaurant bij.

Bevrijdingsmuseum Zeeland.

Bevrijdingsmuseum Zeeland is een modern museum in een klassieke Zeeuwse boerderij. Het museum neemt ons mee terug naar de tweede wereldoorlog waar de geallieerde militairen van diverse nationaliteiten de strijd aangingen met de Duitse bezetter.

Boonmanwijnmakerij

Boonman’s Wijnmakerij bestaat al vanaf 1993 en is ontstaan door een gedeelte van de eigen bessenteelt te gaan gebruiken voor wijn te maken. Het andere (grootste gedeelte) van deze bessen wordt afgezet naar grotere fabrieken. Tegenwoordig wordt er niet alleen wijn gemaakt op onze boerderij maar ook een gezond drinksap en puursap.

Bugracer

U kunt zelfstandig een buggy huren en dan op avontuur met onze Bugracer. Volg simpelweg de voor u voorgeprogrammeerde toertocht van het navigatiesyteem en verlaat de gebaande paden voor het onbekende achterland van zeeland. Voor grote groepen zijn er begeleide tochten.

De Keuken van Denise

Feestelijke catering voor elke gelegenheid in Zeeland. Walking diner, lunch, buffetten en bijzondere hapjes, alles vers bereid in de Keuken van Denise. Ook ideaal om haar de catering bij campertreffens te laten verzorgen.

De Zeeuwse Hemel.

Een ontmoetingsplaats met pure gerechten en gedreven mensen. Liefhebbers die altijd bereid zijn om hun passie voor bijzonder eten met je te delen. Noem het een winkel in een restaurant. Noem het een restaurant in een winkel. Wij zijn niet zo van de hokjes…
Ben je nieuwsgierig? Kom gezellig proeven en proberen! In onze groene stadstuin, grenzend aan de Schuithaven. Of aan één van de franse cafétafeltjes in ons monumentale pand (anno 1580) aan de Melkmarkt . Monique Hiltermann verwent je met gerechten als kunstwerkjes, uit keukens van over de hele wereld. Gecombineerd met Zeeuwse ingrediënten natuurlijk. We ontmoeten je graag hier in de Zeeuwse Hemel, waar sfeer en smaak samen komen!

Dijk- en Oorlogsmuseum Polderhuis.

Onderaan de stoere zeedijk in Westkapelle vindt u het Polderhuis, een museum waar u wordt meegenomen in de roerige geschiedenis van Westkapelle en Walcheren. In het Polderhuis wordt in een vaste presentatie de geschiedenis van het dijkdorp en haar bewoners getoond. Grote foto’s, bijzondere objecten, meeslepende verhalen en interactieve media vertellen de historie van dit bijzondere dorp tussen dijk en toren. Naast het Polderhuis bevindt zich de ontmoetingsruimte (gratis te bezoeken) waar u onder het genot van een kopje koffie kunt genieten van een wisselexpositie, oude kranten en fotoboeken of rond kunt neuzen in de museumwinkel.

Emelisse.

Brouwerij en restaurant.
De Zeeuwse Brouwerij Emelisse maakt uitsluitend ambachtelijk gebrouwen speciaalbier. Kwaliteit is altijd ons uitgangspunt, zowel voor onze brouwmeester als voor onze kok.

Fietsroutes

Het Zeeuwse fietsknooppuntennetwerk biedt allerlei mogelijkheden om te fietsen in Zeeland. Je kunt zelf je route samenstellen, maar je kunt het ook aan ons overlaten om je langs de mooiste plekken in de provincie te leiden. We hebben de mooiste fietsroutes in Zeeland voor je op een rij gezet.

Fort den Haak

Dit subtropische park is gelegen in Vrouwenpolder, Zeeland. Vanaf de N57 is de tuin al goed zichtbaar. Maar de ware charme wordt pas merkbaar wanneer u rondwandelt in deze oase van 2,5 hectare tuinplezier met onder andere een 11 meter hoge berg en een 6 meter hoge waterval met kleine waterpartijen. Verder een palmenboulevard, waar u diverse soorten palmen vanuit de wereld kunt vinden, een oranjerie met terras waar u kunt genieten van een kop koffie/thee en het uitzicht op de tuin. In de voliëre aan de oranjerie vindt u halsbandparkieten, die zich regelmatig even laten horen. Naast de oranjerie ligt een wijnheuvel, waarvan in de toekomst eigen wijn zal worden gebotteld.

Fruitteelt museum

Het museum is een ontdekkingsreis door de geschiedenis van fruit en fruitteelt. Luiken, kijkkasten, authentiek gereedschap en een werkende veilingklok maken het museum tot een beleving voor jong en oud.

Iguana Reptielenzoo

Iguana is een opvangcentrum voor reptielen, amfibieën en geleedpotigen. Door overheid en particulieren worden dieren aangebracht die in beslag zijn genomen of om welke reden dan ook niet meer gewenst zijn. Een deel van de aangebrachte dieren ziet u in onze tentoonstelling. Het zijn dieren die niet meer terug in de natuur kunnen, bijvoorbeeld omdat hun biotoop verwoest is of omdat ze gehandicapt zijn en een oog of een poot missen.

Kaasboerderij Ternisse.

Zeeland
Kaasboerderij Ter Nisse

De ambachtelijke Nissenaar boerenkaas wordt bereid van volle melk direct van hun koeien. De melk ondergaat geen enkele bewerking, zodat alle smaakgevende stoffen bewaard blijven. Naast kaas maken ze ook karnemelk, boter en roomijs. Allemaal ambachtelijk gemaakt, dat smaakt. De kaasboerderij ligt in het hart van het Nationaal Landschap de Zak van Zuid-Beveland. Tijdens uw wandel- of fietstocht door de prachtige omgeving kunt u onze boerderijwinkel bezoeken. In onze winkel verkopen wij naast onze kaas, karnemelk, boter en ijs ook een breed assortiment streek-producten.

Klompenmakerij Traas

Ruim 100 jaar maken en verkopen zij klompen. Naast een keur aan houten klompen uit voorraad zijn zij ook gespecialiseerd in klompenpantoffels, Hollandse souvenirs, relatiegeschenken & gifts, Zeeuwse streekproducten, etc.

Kunst- en Natuurroute Wemeldinge

Tweemaal per jaar organiseren ze in Wemeldinge de kunst en natuurroute.

Landschappark Borsele

Landschapspark Borsele, is hét landschapspark van Zeeland. Dit is het gebied bij uitstek waar u kunt ontspannen in een groene en relaxte omgeving. Hier vindt u vele mooie plekjes die het bezoeken meer dan waard zijn. Wij verrassen u graag met onze unieke omgeving, de vele verschillende dorpskernen en de verhalen over het ontstaan van de polders. In onze regio is het Bevelands dialect nog vaak de voertaal. Kom langs en ervaar dat onze geschiedenis nog springlevend is.

Landschapswinkel de Plantage

Landschapswinkel de plantage is een hele leuke landschapswinkel met allerlei verse- en Zeeuwse producten. U kunt hier ook met uw camper overnachten. Zie de link hierboven.

Marstrand

Rondvaarten over het natuurgebied de Oosterschelde. Wij maken er een beleving van! Wandelen, zoeken, aanraken, ruiken en proeven.. maak ze allemaal mee!  Zeehonden kijken nabij de Zeelandbrug, Mosselindustrie van mosselzaad tot consumptie mossel mét een demonstratie van de vistechniek, dus Sleepvis- DEMO of een Natuurvaartocht met een wandeling over de bodem van de Oosterschelde. Zeer leerzaam en met ‘doe’ boekjes voor kinderen.. Wij beleefden het zelf, een leuke ervaring!

Middellandse zeetuin

Ieder, die geïnteresseerd is in tuinen, bomen, planten en bijzondere bouw-werken ‘follies’, is welkom om naar de modeltuin in Buttinge te komen kijken. U kunt er kennismaken met diverse boom- en plantensoorten uit Zuid-Europa, die in het milde Zeeuwse klimaat groeien.

Nationale park Oosterschelde

Strandjutten met kinderen, een laarzentocht maken over schorren en slikken, snorkelen onder de waterrand, fietsen over de dijken, een bezoek aan een mosselkwekerij of een natuurvaartocht…… ga op stap en ontdek de verrassingen rond de vloedlijn en de prachtige onderwaterwereld. De Oosterschelde is altijd anders. Kijk ook eens op de agenda voor excursies in het Nationale Park.

Natuurgebieden.

Zeeland kent heel veel mooie natuurgebieden. In ieder jaargetijden is een bezoek aan Zeeland de moeite waard.

Oesters.

Koop een oestermesje en fiets eens langs de Oosterschelde tussen Wemeldinge en Kattendijke bij laag water. (getijden tabel Wemeldinge). Het is niet alleen prachtig om langs de Oosterschelde te fietsen, u kunt er ook oester,mossels en krukels (Alikruiken) rapen. Oesters leren opensteken vindt u hier! Een recept voor mossels en krukels vindt u bij de recepten.

Oesterij Yerseke

De Oesterij is een toeristische trekpleister waar bezoekers informatie kunnen krijgen over de oester-, kreeft-, en mosselteelt in de regio. Bezoekers kunnen ook oesters proeven en kopen. De historische oesterputten worden voor het eerst sinds vijftien jaar weer in gebruik genomen.

Omnium

Omnium is de nieuwe naam voor Sportpunt Zeeland. Omnium staat voor oneindig veelzijdig. In het geheel vernieuwde complex vind je alles bij elkaar: een Tropisch bos, zwemparadijs met lazy river, vier sporthallen, turnhal, camping, horecaplein, kinderdagverblijf, beautysalon, sportschool, fysiocentrum, sport- en dansopleiding CIOS Goes-Breda. 

Oostmolen- Kloetinge.

De molen van Kloetinge is zeker een bezoek waard, meestal is zaterdags de molenaar aanwezig. De molen van Kloetinge is een ronde stellingmolen. De molen is van 1704 en draait nog regelmatig. De molen heeft geen naam, maar werd vroeger ‘de molen van Herdink’ genoemd, naar de toenmalige molenaar. Molenaar Rens Deurloo onderhoud samen met vrijwilliger Cock Schrijver de molen. De Molen is aan renovatie toe. In 1451 moet men naast deze molen nog zeker 4 molens in het dorp hebben gehad, alleen de stellingmolen (Oost Molen) is nog over. De naam Oostmolen is waarschijnlijk de juiste naam van de molen, het bestuur onderzoekt op dit moment de juistheid van deze naam.

Op t’Hof Olmenstijn

Op ’t Hof Olmenstein is het nieuwe concept in Zeeland om te brainstormen, te vergaderen, te lunchen, een kinderfeest, een teamuitje, een bruiloft of familiefeest te organiseren.

Portaal van Vlaanderen

Hoe vaar je veilig vanaf de Westerschelde naar Gent? Hoe wordt een binnenvaartschip of een zeeschip door een sluis geloodst? Welke bedrijven zorgen voor 20% van de Zeeuwse werkgelegenheid? Hoe worden geïmporteerde producten over land vervoerd? Bij een bezoek aan het Portaal van Vlaanderen ofwel het sluizencomplex van Terneuzen krijgt u antwoord op deze en andere vragen. Het informatiecentrum vormt een attractie apart en de toegang is gratis! Tevens kan hierbij een eenvoudige lunch gebruikt worden. Het Portaal beschikt over een mooi terras met uitzicht op de Westsluis. Terwijl u geniet van uw maaltijd kunt u de zeeschepen bijna aanraken.

Rozentuin

Midden in het Zeeuwse landschap, 9 km ten noorden van Goes, ligt bij het dorpje Kats een zeer toegankelijke, ruim opgezette en gevarieerde landschapstuin (4 ha) waarin u rustig kunt wandelen en waarin meer dan 1000 soorten rozen en meer dan 100 soorten clematissen te vinden zijn. Onderdeel van de tuin zijn onder meer de Engelse tuin met veel Engelse of David Austin-rozen, de Franse tuin met pyramide’s beplant met contrastrijk- en bijzonder gekleurde rozen, het botanische laantje met veel botanische rozen en de Klassieke tuin met veel oude rozensoorten. Vanaf eind mei tot diep in het najaar vindt u in De Zeeuwse Rozentuin een weelde aan rijk bloeiende en geurende rozen, waaronder een flink aantal die u nergens anders in een Nederlandse rozentuin zult aantreffen. De klassieke tuin, met overwegend eenmalig bloeiende oude rozen, is het mooist van begin juni tot half juli.

Route door Zeeland

Tijd voor een zuchtje Zeeland. De kustprovincie biedt je alle vrijheid en ruimte voor een uitgebreide ontdekkingstocht. Te voet, op de fiets, op het water; alles is mogelijk. Maak vooral gebruik van de meer dan duizend kilometer bewegwijzerde routes. Zo ontdek je de hoogtepunten van Zeeland: de allermooiste plekjes, natuur en cultuur. Gebruik het Zeeuwse knooppuntensysteem en plan jouw ultieme route.

Schapenboerderij

Op Schapenboerderij de Schaapskooi kun je verschillende activiteiten doen zoals, boerenbrunch, High Tea, High Cheese, Rondleiding over de schaapkooi, mee met de herder en meer.

Solexmuseum Zeeland.

U vindt er een 20-tal solexen van oud tot jong. Verder vindt u er een verzameling van spulletjes die met Solex te maken hebben zoals: suikerzakjes, speltjes, boeken etc. Ook het solexlied laten wij horen. Elke zaterdag vanaf 10.00 tot 16.00 uur zijn de deuren geopend, maar u mag ook bellen voor een afspraak op een ander tijdstip.

Solextours Zeeland

Uniek in Zeeland – met de E-Solex touren op Walcheren in Zeeland. Je moet wel minimaal 16 jaar zijn om op een Solex te mogen rijden en een auto-rijbewijs of bromfietscertificaat hebben.Je mag helaas niet zwaarder zijn dan 100 kg.

Staats-Spaanse Linies.

De Staats-Spaanse Linies zijn de restanten van zestiende- en zeventiende-eeuwse militaire verdedigingswerken die werden aangelegd in de periode van de Tachtigjarige Oorlog (1568-1648) tot aan de Franse Tijd (1794).

Stroomtrein Goes – Borsele

Een rit met de stoomtrein van Goes via Kwadendamme naar het pittoreske dorpje Hoedekenskerke brengt u terug naar het verleden: de spoorwegen van de jaren `30. Zie ook het bericht Nationaal Kennis en Herinningscentrum watersnood 1953.

Terra Maris

Terra Maris, letterlijk land van de zee, is hét museum voor natuur en landschap van Zeeland. Het museum is gevestigd in de voormalige orangerie van kasteel Westhove, dat gelegen is in het prachtige natuurgebied De Manteling van Walcheren, tussen Oostkapelle en Domburg.

Thee- en espressobar Taart & Tafel.

Op het zonnigste pleintje van Goes op de Vlasmarkt vind je thee- en espressobar Taart & Tafel van Jacolien en Michel de Keijzer. Je kunt er terecht voor vers gemalen koffie en zelfgebakken taart. Als je binnenstapt bij Taart & Tafel dan ruik je het al: vergebakken taart en dat proef je! Ook voor een lunch kun je bij T&T terecht. Zoals ambachtelijke tosti’s, verse soep en salades. Het terras op de Vlasmarkt is een fijne plek om even te genieten van de schoonheid die Zeeland te bieden heeft. Binnen kun je heerlijk zitten in een sfeer van een mix van oud, nieuw, humor & design. Ze hebben Zeeuwse drankjes met en zonder alcohol.

Trekkermuseum

De Oldtimer Trekkers en Motorenclub Midden Zeeland, kortweg de OTMMZ, is in 1992 opgericht door een groep enthousiaste oldtimer liefhebbers, met het doel om oude trekkers, motoren en werktuigen te bewaren, te restaureren en tentoon te stellen. Inmiddels zijn er meer dan 250 leden en meer dan 300 tractoren en een groot aantal stationaire motoren.

Watersnoodmuseum

Het museum probeert een beeld te geven van wat er is gebeurd tijdens en na de overstroming van 1 februari 1953. Het museum is gevestigd in de vier caissons die zijn gebruikt voor het sluiten van het laatste gat in de dijken. Het sluiten vond plaats op 6 november 1953.

Winkeltje van Wullempje.

Dit kleine museum is eigendom van de Stichting Dorpsbehoud Hoedekenskerke en is geopend op 30 april 1992. ’t Wienkeltje is vernoemd naar de laatste bewoner t.w. Willem de Bart, geboren op 17 juni 1900. Kort na zijn geboorte kwam Willem te wonen bij zijn grootmoeder Neeltje de Bart-Lavooij, en tante, die als weduwvrouw een winkeltje had waar zij o.a. zelf gemaakt snoep (o.a. stropiehuisjes, nu bekend als stroopsoldaatjes) verkochten.

Zeeuws dialect.

Voor als u een Zeeuw eventjes niet verstaat!

Zeeuwse landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap zet zich al sinds 1936  in voor het behoud van het weidse Zeeuwse landschap met mooie vergezichten. Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt inmiddels tientallen waardevolle gebieden, bij elkaar al bijna 10.000 hectare, verspreid door de hele provincie. Dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies is er volop gelegenheid van al dit moois te genieten. Ontdek onze natuurgebieden en ga eens mee op een excursie!

Zeeuws Museum

Het Zeeuws Museum is een feest voor het oog. De wereldberoemde 16e eeuwse wandtapijten, prachtige porselein- en schilderijenverzamelingen, verrassende mode- en streekdrachtenpresentaties en kabinetten met zeldzame schatten uit Azië, Afrika en Zuid-Amerika bieden nieuwe perspectieven op de geschiedenis van Zeeland. Naast de vaste collectie zijn er in het museum vernieuwende tentoonstellingen te zien waarin ook de collectie op een onverwachte manier wordt gepresenteerd. In het eigentijdse museumcafé kunt u genieten van verse streekproducten. Hier bevindt zich ook de mediatheek met informatie over de collectie, films en leuke spelletjes. In de zomer is het uitstekend vertoeven op het terras aan het sfeervolle Abdijplein. In de museumwinkel heeft u volop keuze uit hedendaagse Zeeuwse producten en prachtige boeken.

Zeeland visit

Zeeland visit met heel veel leuke tips om een bezoek aan Zeeland onvergetelijk te maken.

Zeeuws Maritiem Museum

U vindt het Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen, het maritieme bolwerk van Zeeland, met zijn boulevards, havens en scheepsbouw. Enorme containerschepen passeren rakelings de wandelaars op de boulevard. Vlissingen is de enige stad in Nederland die met het historische hart direct aan zee ligt. Het muZEEum bevindt zich in dat historische hart, met zicht op zee.

Zeeland bootverhuur.

Wilt u ook een onvergetelijke dag genieten op het Zeeuwse water? In een comfortabele pontonboot de rust en de ruimte van het Veerse meer ontdekken? Wilt u per kano genieten van de monumentale binnenstad van Middelburg? Zou het pittoreske en historische stadje Veere u kunnen bekoren? Zou de historie van Middelburg u kunnen enthousiasmeren?

Zeeuwse pontjes

Zeeland is het land van overkanten. En bij het zien van een strook land aan de horizon begint het te kriebelen. Je wilt het liefst zonder omweg naar de overkant met je fiets. Dat kan met een pontje. In de zomermaanden doorkruisen diverse pontjes de provincie. Hier kun je aanmonsteren voor een makkelijke en vooral leuke overtocht. Even een onderbreking van je fietstocht.

Zeelandshop

De shop met Zeeuwse wandel- en fietskaarten, brochures, almanakken etc.

Zeeuwierjenever

Ambachtelijk gestookte jenever met een zilte zucht.
Zeewier is volgens de evolutietheorie van Darwin de bron van al het leven. In den beginne was er alleen zeewier. Uit zeewier onstonden de planten, de dieren en uiteindelijk ook de mensen. Lees er meer over op bovenstaande website. maar serveer de Zeeuwierjenever op kamertemperatuur om de aroma’s optimaal tot zijn recht te laten komen. Probeer de Zeeuwierjenever ook eens met oesters, Hollandse Nieuwe, zeekraal, groene olijven of Sushi.

Zeeuwse producten

Zeeuwse-Producten.nl is geboren uit passie voor Zeeland in al haar facetten: van de stoere leeuw die omhoog rijst uit de golven op de Zeeuwse vlag, de rijke geschiedenis, de schitterende natuur en vergezichten tot de fantastische streekproducten die met veel liefde en vakmanschap in onze provincie worden bereid. Via deze webshop en de gelijknamige winkel in Goes laten zij u graag delen in hun passie. Zij bieden u een grote collectie Zeeuwse Producten. Deze kunt u online bestellen.

Meer attracties vind u hier!